Kuvaaja


valokuvaaja

 

Hei,

Mun nimi on Teija, ja olen nainen Moodphoton takaa. Asustelen Forssassa mutta kuvailen siellä missä minua tarvitaan.  Olen itseoppinut valokuvaaja, taitelijasielu, joka kuvaa mieluiten erilaisissa miljöissä luonnonvalon keskellä. Työkseni olen valokuvannut 6 vuotta.

“Maailma on minun studioni” kuulostaa hieman hassulta, mutta niin sitä tavallaan ajattelen. Tämän takia en siis omista studiota, ainakaan tällä hetkellä.

Inspiroidun luonnosta, vanhoista rakennuksista, uusista rakennuksista, väreistä, muodoista, erilaisista tyyleistä, musiikista ja elokuvista, ja lista on loputon.

Teemat ja konseptit, häät ja potretit ovat minun alaani. Tyylissäni vivahteet vaihtelevat muotikuvaukseen, vintageen ja romantiikkaan. Tykkään filmilookista, ja polaroideista. Mustavalkoisuuskin on usein pop!

Kuvillani pyrin kertomaan tarinoita, välittämään katsojalle tunnelman. Kuvaustilanteessa voitan oman ujouteni ja autan muita rentoutumaan, se jos mikä on hieno fiilis, kun huomaa että kaikki jännitys ja ujous hukkuu molemmin puolin kahdessa minuutissa, tai joskus jopa nopeamminkin.

Olen siis leffojen ja musiikin suurkuluttaja, ja myönnän että joskus tv-sarja maratoonitkin koukuttavat. Rakastan kulkea metsässä saksanpaimenkoirani kanssa, vaikka haaveilenkin asumisesta jossain suuressa kaupungissa. Matkustelu, sitä ehkä joskus lisää  <3 Rakastan mm. Intialaista ruokaa, juon liikaa kahvia, ja Turkin Pippurit on edelleen parhaita karkkeja.

Kiva että halusit tutustua minuun, minäkin haluan tutustua sinuun!