© 2024 Moodphoto. All rights reserved

Valokuvaaja


 

Hei,

Mun nimi on Teija, iloinen ja rento valokuvaaja Forssasta. Aloitin Moodphoto yritykseni tammikuun alussa 2014. Asustelen Forssassa, ja liikun kuvailemaan sinne missä minua milloinkin tarvitaan.  Olen itseoppinut valokuvaaja, taitelijasielu, joka kuvaa mieluiten erilaisissa miljöissä luonnonvalon keskellä.

“Maailma on minun studioni” kuulostaa hieman hassulta, mutta niin sitä tavallaan ajattelen. Tämän takia en siis omista studiota, ainakaan tällä hetkellä.

Inspiroidun luonnosta, vanhoista rakennuksista, uusista rakennuksista, väreistä, muodoista, erilaisista tyyleistä, musiikista ja elokuvista, ja lista on loputon.

Kuvillani pyrin kertomaan tarinoita, välittämään katsojalle tunnelman. Kuvaustilanteessa voitan oman ujouteni ja autan muita rentoutumaan, se jos mikä on hieno fiilis, kun huomaa että kaikki jännitys ja ujous hukkuu molemmin puolin kahdessa minuutissa, tai joskus jopa nopeamminkin.

Tyylissäni vivahteet vaihtelevat muotikuvaukseen, vintageen ja romantiikkaan. Tykkään filmilookista, ja polaroideista. Mustavalkoisuuskin on usein pop!

Olen siis leffojen ja musiikin suurkuluttaja, ja myönnän että joskus tv-sarja maratoonitkin koukuttavat. Rakastan kulkea metsässä saksanpaimenkoirani kanssa, vaikka haaveilenkin asumisesta jossain suuressa kaupungissa. Matkustelu, sitä ehkä joskus lisää  <3 Rakastan mm. Intialaista ruokaa, juon liikaa kahvia, ja Turkin Pippurit on edelleen parhaita karkkeja.

Kiva että halusit tutustua minuun, minäkin haluan tutustua sinuun! Nähdään kuvauksissa!

valokuvaaja Moodphoto/Teija Härmäaho

 

 

 

 

 

 

 

@moodphoto_teija

error: Copyright©2020 Moodphoto