Hinnasto


hääkuvaus

Moodphoto Hinnasto

 

Hääpäivän dokumentaarinen kuvaus

alkaen 800 euroa (6h kuvaus)
potretit miljöössä, vihkitoimitus sekä juhlaa, vai aloitetaanko jo morsiamen valmistautumisesta?
sisältää suunnittelupalaverin, n. 150 yksilöllisesti jälkikäsiteltyä kuvaa digitaalisessa muodossa, myös nettikoossa sekä mustavalkoisena, 10-15 kpl potretteja +nettigalleria veloituksetta vieraille/hääparille. Kuvien toimitus lisäksi muistitikulla hääparille.

Hääpotretit miljöössä

alkaen 300 euroa (kuvausta noin 1-1,5 tuntia)
suunnittelupalaveri, n. 10-15 viimeisteltyä kuvaa digitaalisessa muodossa (myös mv-kuvat sekä nettikoossa, toimitus nettigalleriasta)

Hääpotretit & vihkiminen

alkaen 400 euroa

Hinnat ovat suuntaa-antavia, kertokaahan lisää toiveistanne niin teen teille tarjouksen. Tutustu myös galleriaani osoitteessa http://moodphoto.kuvat.fi

(*Hääkuvauksissa varausmaksu 30 % kuvaushinnasta)

Valmistujais- sekä rippikuvaus

110 euroa
ikuistetaan juhlapäiväsi potreteilla, haluamassasi miljöössä
n. 8 kpl jälkikäsiteltyjä kuvia, myös mv-kuvat sekä nettikoossa
toimitus nettigalleria

Mallikuvaus miljöössä

125 euroa
n. 8 kpl viimeisteltyjä kuvia, myös mustavalkoiset kuvat+nettikoossa

Teen myös mm. odotusajankuvaukset, lapsikuvausta, huomenlahja- ja boudoirkuvaukset, save-the-date ja kihlajaiskuvaukset, promokuvausta, kysy tarjousta juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kuvauksesta!

Yleistä infoa

Kuvaukset tapahtuvat miljöössä, ulkona luonnon helmassa, tai kaupungin sykkeessä tai asiakkaan kodin rauhassa, suunnitellaan yhdessä!
Kuvien toimitus tapahtuu jpg-muodossa nettigalleriasta, hääkuvausasiakkaille myös muistitikulla. RAW-kuvia kuvaaja ei luovuta asiakkaiden käyttöön.
Asiakas saa kuviin laajan, ei-kaupallisen käyttö- ja tulostusoikeuden, kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla, ja voi käyttää kuvia omissa markkinointitarkoituksissaan (some, kotisivu jne.)
kuvien toimitus noin 2-3 viikkoa kuvauksesta
Hääkuvauksissa varausmaksu 30 % .
Peruutukset mielellään 48h ennen sovittua kuvausta, peruuttamattomasta kuvauksesta peritään täysi kuvausmaksu
Kuvauslaskun asiakas saa kuvausten yhteydessä paperilaskuna, tai kuvausten jälkeen sähköpostiin. Kuvat toimitetaan linkkinä vasta kun lasku on maksettu kokonaisuudessaan, jollei toisin ole sovittu.
Sähköpostitse tai instagramin kautta viestiä laittamalla minut tavoittaa parhaiten, ja pyrin vastailemaan saman päivän aikana.